Zgodnie z japońską tradycją, sushi to połączenie odpowiednio przyrządzonego ryżu i pysznych, świeżych składników.
Korzystając z różnorodności i bogactwa smaków świata roślin w Youmiko serwujemy Wam wyłącznie wegańskie sushi. Przygotowujemy je z warzyw, które pochodzą z lokalnych upraw albo najbardziej egzotycznych zakątków świata. Łącząc tradycyjne japońskie podejście do gotowania z polską kreatywnością otrzymujemy zaskakujące zestawienia smaków i udowadniamy, że kuchnia roślinna jest w pełni wartościowa, aromatyczna i smaczna.
Z czym to się je? Sushi savoir-vivre
Nie umiesz używać pałeczek? Jedz rękami.
Jedz całe kawałki, zmieszczą się.
Nie top sushi w sosie sojowym.
Zjedz zaraz po podaniu.
Jedz imbir pomiędzy porcjami.
Sushi zawsze podajemy tuż po przygotowaniu, aby zapewnić optymalny smak i temperaturę. W naszym menu nie znajdziesz informacji o składnikach poszczególnych rolek, gdyż zależą od dostępności najwyższej jakości warzyw oraz pomysłowości naszych Sushi Masterów. Zapytaj nas o to, co dziś serwujemy,
Nasze sushi możemy przygotować w wersji bezglutenowej oraz uwzględniając alergie pokarmowe, o których nas poinformujesz.
Problem z ciasteczkami
Wygląda na to, że w Twojej przeglądarce ciasteczka są wyłączone lub nie działają poprawnie.
Przesuń mapę na miejsce dostawy
Niektóre pozycje w naszym menu są dostępne tylko dla osób pełnoletnich. Czy jesteś osobą pełnoletnią?